Tolmukoristus Damp Duster Scrub Daddy

Algne hind oli: €5.49.Current price is: €3.99.

Toote Kirjeldus: Damp Duster

Damp Duster on mitmekülgne puhastusvahend, mis on loodud tolmu kogumiseks ja püüdmiseks ühe kiire pühkimisega. Selle ainulaadne laineline käsnastruktuur tagab, et tolm ja mustus kinnituvad selle külge kasutamise ajal, vältides tolmu õhku sattumist. Käsna saab lihtsalt kraani all puhastada, võimaldades korduvat kasutamist. See saabub eelkostutatuna ja enne iga kasutamist tuleks seda veega niisutada, et vaht pehmeneks ja saavutaks parima tulemuse.

Peamised omadused:

  • Tõhus tolmu kogumine: Laineline käsna disain püüab kinni ja hoiab tolmu, õietolmu, loomakarvu ja palju muud, muutes selle ideaalseks allergikutele.
  • Taaskasutatav ja taskukohane: Damp Dusterit saab korduvalt pesta ja kasutada, pakkudes kuluefektiivset puhastuslahendust.
  • Lihtne puhastada: Pärast iga kasutamist piisab käsna loputamisest vee all, et eemaldada kogunenud tolm ja mustus.
  • Mitmekülgne kasutus: Sobib erinevatele pindadele kodus, sealhulgas ribakardinad, ventilatsiooniavad, põrandaliistud, piirded, peeglid ja palju muud.
  • Vähene kemikaalikasutus: Saavuta kvaliteetne puhastus väheste või üldse mitte kemikaalidega, muutes selle keskkonnasõbralikuks valikuks.

Damp Duster on kompaktne ja mugav, muutes selle täiuslikuks lisandiks teie puhastusarsenali tolmuvaba kodu saavutamiseks.

Tootekood: 5060481022224 Kategooria: Silt: